Results 1 to 10 of 10

Thread: Sound issue

  1. #1
    TV Addicted
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    322
    Rep Power
    22

    Sound issue

    This just started happening using the Buzz ap for Tv
    Put a channel on then switch to another channel and sometimes the sound from the previous channel is now mixed in with the present channel I am on
    So two sounds on one channel at the same time
    The only way I can fix it is to reboot

    Nothing different has changed on my end, same provider for 3 years

    Does not matter what channel , it is hit and miss
    Not sure if it has to do with using last channel with remote or not
    It happens sometimes once a day sometimes twice

    Hope the Buzz team can look at it

    Thanks

  2. #2
    Bad Street Fighter Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    4,502
    Rep Power
    299
    try to remove hdmi cable and put it back behind box and tv, try different hdmi cable if you have one, try to clear cache, try to delete server and add again if you can to see if these things helps.
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  3. #3
    Warrior Member big mac's Avatar
    Join Date
    Jul 2021
    Location
    yes i do
    Posts
    847
    Rep Power
    74
    What firmware and software versions does your 4900 have?

  4. #4
    TV Addicted
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    322
    Rep Power
    22
    Version 5.0.796 updated 01/16/2023

    also tried your suggestions RYU, as of today will report back

    Thank you
    Last edited by curgs; 03-09-2023 at 05:02 PM.

  5. #5
    Bad Street Fighter Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    4,502
    Rep Power
    299
    Sure no problem
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  6. #6
    TV Addicted
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    322
    Rep Power
    22
    tried suggestion but no go, sound issue is still a problem

  7. #7
    Bad Street Fighter Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    4,502
    Rep Power
    299
    I would say try a different app for same server and see if you are experiencing same issue.
    If still experiencing same issue then try a factory reset option if possible to see if that helps.
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  8. #8
    TV Addicted
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    322
    Rep Power
    22
    ok, love the Buzz ap though, but i can see

    I believe it has something to do with the 4900

    I have a 3000 and a 3900 on exact same setup with no issues at all

  9. #9
    Bad Street Fighter Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    4,502
    Rep Power
    299
    im not experiencing anything like that on my 4900 using multiple servers.
    sometimes things gets changed on server side so its better to switch media player to make it work properly.
    so I would say try to switch media player if you can before you do a reset.
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  10. #10
    Warrior
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,460
    Rep Power
    129
    Clear cache and close running apps

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •