Register
Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 66
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    66
    Rep Power
    21

    4500 just setup first time/ no VOD or TV Series

    Live Tv works fine indicating server set up correctly

    Can not play any VOD or TV Series, only thing I get after selecting Play of the movie is a round white circle going round and round, no video playing. I tried changing video player options from Default to Secondary, same issue.
    Does anyone have any suggestions ?

  2. #2
    Operations Ninja Benfica1's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Yes i do
    Posts
    74
    Rep Power
    31
    Maybe its the service u using my friendů.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    66
    Rep Power
    21
    Not the service or Server VOD works on Dreamlink T3

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2021
    Location
    yes i do
    Posts
    209
    Rep Power
    15
    Quote Originally Posted by tvlarry View Post
    Live Tv works fine indicating server set up correctly

    Can not play any VOD or TV Series, only thing I get after selecting Play of the movie is a round white circle going round and round, no video playing. I tried changing video player options from Default to Secondary, same issue.
    Does anyone have any suggestions ?
    Try external player.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    66
    Rep Power
    21
    Found on youtube a video showing yo have to wait 7 days to upgrade firmware to Beta Version 5.
    Also my BT remote all of a sudden stopped learning and stopped turning on box, after unpairing and repairing same issue.
    I boxed up the unit and shipping back. This time I will try the new model 4900.
    So far I am not impressed with Buzz, my Dreamlink T3 works fine in all modes.

  6. #6
    Transparent Wall Technician crazed 9.6's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    14,396
    Rep Power
    398
    I had tested with the 4500 model for some time. I do not recall the VODs or Series not working. I would have noticed
    Not sure of which configuration I had working but pretty sure mostly everything worked, at least what i tested with.
    I no longer have the model as it went to a member here on site so I myself can not check it.
    It could be changes to the service but that seems unlikely, and even at that an External Player should have and would have worked as suggested.

    Them T3 devices are fine units tvlarry, but they can also come with issues, as personally seen.
    Please do not talk or mention any comparison between the devices, as it most always bias and is mostly always posted in the wrong forum.

    I will check the 4900 for the Player configurations, as i do still have one of those. I will post up results asap.
    I have tested the 4900 too already and the results were fine as expected. Not sure what they were thou so will have to go thru the steps again

    I had did a test with the X5 model and have since posted that info and with good results there.
    Last edited by crazed 9.6; 05-21-2022 at 10:38 AM.
    Something has gone terribly wrong with this circus and the clowns are everywhere.

  7. #7
    Super Moderator at Work Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,292
    Rep Power
    85899436
    no problem with vods with 4500 at all kids watch that box they run it with mac address but for me i never use that i run kodi why i do that is for dolby atmos
    Last edited by Marley; 05-21-2022 at 05:30 PM.

  8. #8
    Warrior
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,389
    Rep Power
    111
    No issues with 4500 or 4900 on vod.
    Make sure battery level is good for pairing

  9. #9
    Official Support Guy
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    50
    Rep Power
    16
    Quote Originally Posted by tvlarry View Post
    Live Tv works fine indicating server set up correctly

    Can not play any VOD or TV Series, only thing I get after selecting Play of the movie is a round white circle going round and round, no video playing. I tried changing video player options from Default to Secondary, same issue.
    Does anyone have any suggestions ?
    Send me a PM with your public IP address. Use the following website to get it:

    https://www.whatismyip.com/

  10. #10
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    66
    Rep Power
    21
    Thank you All

    I have since returned the Buzz and bought the Formula Z10 Pro Max
    Using MyTv2 version 10.10.31-5495

    DNS 8.8.8.8/ not the issue
    Speed off the chart on Fiber/not the issue
    Setup the box in one state with & without mac address assignment/with & without vpn/ tried everything, but still VOD & TV Series Playback issues, described below. Keep in mind I have several Dreamlink T3 units that work perfect at the same location, no issues with VOD or TV-Series.

    Here we go. IPTV login and watching channels work. When selecting VOD, the list populates for first time, select a movie, select "Watch",
    screen goes to function play-pause-ff-rew bar, lower left of the bar should show the time left to play before the movie starts, but is stuck on 00:00:00, the box never reads the header data from the server, then goes to Error Message "Can't Play this Video Please try again later"with a spinning circle. Same issue with TV-Series loading. Then try later in the day, it works! VOD & TV-Series. When it works, if you stop the movie, and select another to test, it works, stop again and try another, then repeats the Error situation.
    Took the box to another state, different IP provider, performed online IPTV reset, TV channels work, same issue with the VOD & TV-Series.
    Hence- its not a IP Provider,DNS,IP,VPN Issue. It's either the version of the MYTV2, or the version of the built in Video Player, or, the IPTV Server. All my Dreamlink T3's in each state work, they DO NOT have a VOD issue and all settings are the same.

    The BuzzTV4900 and now the Formula Z10 ProMax show this condition. I am at a loss.

 

 
Page 1 of 7 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •