Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    Transparent Wall Technician crazed 9.6's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    14,734
    Rep Power
    410
    Some Buzz devices will not fully power up until they recognize an active connection to TV input. Even if they are currently working and the input is changed, then the buzz box may go into a sleep mode type thing until the input activity is restored.
    Is what I noticed with the X5 here.

    Your test may be faulty due to this reason.
    "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
    - Mark Twain

  2. #12
    Member
    Join Date
    Jul 2021
    Location
    yes i do
    Posts
    326
    Rep Power
    23
    Quote Originally Posted by DFR619 View Post
    NO she was watching netflix from the smart TV while the tv box played but wasnt shown on the tv screen .... you change input on the tv
    What are your powerkey definition and HDMI CEC set at?

  3. #13
    TV Addicted
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    99
    Rep Power
    12
    Hi

    Power key is set at suspend
    HDMI CEC was set at off but I turned it on now

    If that doesnt help I will change power key to shutdown...unless you have a better idea

    I am only doing one at a time to pinpoint the problem

    And THANKS for the help

  4. #14
    TV Addicted
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    99
    Rep Power
    12
    anything I have done till now doesnt help it.....

    If I reboot the tv box I can switch from channel to channel no problem

    If it stays on 1 channel for about an hour maybe less then the channel I switch to says STREAM NOT AVAILABLE PLEASE CHECK BACK LATER and I have to reboot the TV box

    DFR619

  5. #15
    TV Addicted
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    99
    Rep Power
    12
    So just for info and update... my issues above seem to have cured themselves around the time of the latest update I received... I changed power key and CEC settings but nothing changed until the last update 5.0.783... I guess thats what it was

  6. #16
    Transparent Wall Technician crazed 9.6's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    14,734
    Rep Power
    410
    Quote Originally Posted by DFR619 View Post
    So just for info and update... my issues above seem to have cured themselves around the time of the latest update I received... I changed power key and CEC settings but nothing changed until the last update 5.0.783... I guess thats what it was
    cool beans.
    thanx for the update DFR619
    "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
    - Mark Twain

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •