Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Junoir Member
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Yes I do.
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Cannot connect to server rocket

    I check my internet
    i check donations still 30 days
    all my 3 donations will not connect
    any ideas kids driving me nuts 3 days now lol
    thank you

  2. #2
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    12,854
    Rep Power
    344
    Quote Originally Posted by Aspen View Post
    I check my internet
    i check donations still 30 days
    all my 3 donations will not connect
    any ideas kids driving me nuts 3 days now lol
    thank you
    whats up with this ?

    I could tell a few ideas but none would help

    Need more info on what is issue.
    ďArguing that you donít care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you donít care about free speech because you have nothing to say.Ē ó Edward Snowden

  3. #3
    Junoir Member
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Yes I do.
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Hi thank you for answering I really donít know what happened I am running 3 on stalker online tv all 3 just pooped resetted router checked donations still 30 days reset in rocket all 3 and nothing no connection kids driving me insane Iím using 1P,.rocketiptv.ru

  4. #4
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    12,854
    Rep Power
    344
    Do the URLs (p1.iptvrocket.ru) still match with what it says at the website under each of those codes ?
    Do the MACs still match ?

    Are these 3 connected to the same internet source ?
    What types of receivers are being used ?
    What Stalker application is being used ?

    Can you test this by using the Kokaleka?
    http://iptvtalk.net/showthread.php?4...es-Kokaleka-TV
    ďArguing that you donít care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you donít care about free speech because you have nothing to say.Ē ó Edward Snowden

  5. #5
    Junoir Member
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Yes I do.
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Yes everything still matches
    yes same internet always been all3are wired
    we are all using avov boxes
    hmm im using stalker 2 on online tv
    1on kodi
    i am not to good how do I use that link sorry
    thabk you for helping me

  6. #6
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    12,854
    Rep Power
    344
    Quote Originally Posted by Aspen View Post
    Yes everything still matches
    yes same internet always been all3are wired
    we are all using avov boxes
    hmm im using stalker 2 on online tv
    1on kodi
    i am not to good how do I use that link sorry
    thabk you for helping me
    with those avov boxes, in the server setup menu, do you have the username and password attached ?
    They may name those as 'credentials'.

    Ensure the MAC is still attached and the URL is still intact.
    If you do have the credentials attached , then remove them and do a reset at the website and check results.
    ďArguing that you donít care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you donít care about free speech because you have nothing to say.Ē ó Edward Snowden

  7. #7
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    12,854
    Rep Power
    344
    With that link, just click on it and it will take you to a thread that explains about the Kokaleka app
    But since you do have the avov boxes , I do not think you can sideload that app.
    So that stops us from testing with that.

    I am sure them avovs can not sideload, but check if there is an AppInstaller or any kind of File Manager onboard the avov.
    ďArguing that you donít care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you donít care about free speech because you have nothing to say.Ē ó Edward Snowden

  8. #8
    Junoir Member
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Yes I do.
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Did all that removed reset redid credentials and no connection rebooted router 10 times still nothing

  9. #9
    Junoir Member
    Join Date
    Jan 2021
    Location
    Yes I do.
    Posts
    8
    Rep Power
    0
    Someone said my boxes are blocked how can that be and what can I do

  10. #10
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    12,854
    Rep Power
    344
    click on my name and send me a private message with your email and the 3 codes (credentials).
    Send me the MACs that belong to each code as well.
    ďArguing that you donít care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you donít care about free speech because you have nothing to say.Ē ó Edward Snowden

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •