Register
Results 1 to 9 of 9

Thread: Mag 256 Bloked

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    25
    Rep Power
    0

    Mag 256 Bloked

    I put a new code in a mag 256 and it still is bloked cheked on other box and work great what may be the problem.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    yes i do
    Posts
    268
    Rep Power
    24
    Quote Originally Posted by Kikes View Post
    I put a new code in a mag 256 and it still is bloked cheked on other box and work great what may be the problem.
    Did you log into your account and change the mac and or do a iptv reset?

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    25
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Dodgeit1 View Post
    Did you log into your account and change the mac and or do a iptv reset?
    yes and it work on other boxes but this mag 256 still bloked

  4. #4
    Member
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    yes i do
    Posts
    268
    Rep Power
    24
    Quote Originally Posted by Kikes View Post
    yes and it work on other boxes but this mag 256 still bloked
    The only other thing is to make sure it has a internet connection. Other then that,i got nothing that you would want to hear anyways.

  5. #5
    Member Tha Joker's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    265
    Rep Power
    41
    Change to another portal if you can (that depends on which provider you are using)
    Check the url is correct
    Check the correct Mac is attached
    Change to allow all countries and retry
    Use the long version of the url instead of the short

  6. #6
    Member Tha Joker's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    265
    Rep Power
    41

  7. #7
    Junoir Member
    Join Date
    Apr 2020
    Location
    Yes i do
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    mag 256 blocked

    Quote Originally Posted by Kikes View Post
    I put a new code in a mag 256 and it still is bloked cheked on other box and work great what may be the problem.
    I'm having the same issue. I have tried a reset, change portal, change route and still its blocked. Is there any IPTV can switch to an encrypted stream? What is the port that IPTV works on? maybe we can check if our provider is blocking that port.

  8. #8
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    12,750
    Rep Power
    341
    download a m3u playlist from the server website and open with notepad editor.
    There in each channel line is the port shown.
    Not all channel lines will have the port, them PPV channels do not ... as example

    Look in the sticky threads for your service (iptv66, or Rocket or nfps).
    There you will find directions to download that Playlist
    You only live once, but if you do it right, once is enough. Mae West

  9. #9
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    12,750
    Rep Power
    341
    I doubt very much that your ISP is blocking that port (port 80 is what it is).
    These informir boxes (mag boxes) have a 'call home' command embedded in their software, or at least that is what informir had done at one time.
    Open that thread which Tha Joker posted a link for. It is all explained in there.
    Read thru that thread, Post #33 and #34 on that thread have a possible solution. But its not always the sollution that will fix all blocked issues.

    BUT I do not have any answers as to why or if ... sorry guys
    You only live once, but if you do it right, once is enough. Mae West

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •