Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Warrior
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,096
    Rep Power
    75

    new update-02/11/20

    version 2.0(347)

    Changes:
    -fixed some memory bug issues
    -fixed an issue with tv series on streaming line
    -fixed some xtream editor m3u bugs
    -added m3u epg support

  2. #2
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899429
    works for me

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    yes i do
    Posts
    81
    Rep Power
    8
    Having problems with mine. It doesn't look like it is updating properly, because when it finishes D/Loading, it is still the old one & still asks every time I first get on the buzz 2, it wants to D/Load again.
    Is there a way to manually uninstall the old version & reinstall, because I think my box is stuffed up some how with the buzz 2 program. I've noticed over the last couple of weeks, that the box has been slower starting up every time as well.

  4. #4
    Warrior
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,096
    Rep Power
    75
    Quote Originally Posted by manford View Post
    Having problems with mine. It doesn't look like it is updating properly, because when it finishes D/Loading, it is still the old one & still asks every time I first get on the buzz 2, it wants to D/Load again.
    Is there a way to manually uninstall the old version & reinstall, because I think my box is stuffed up some how with the buzz 2 program. I've noticed over the last couple of weeks, that the box has been slower starting up every time as well.
    make sure you have enough internal memory to take update

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    yes i do
    Posts
    81
    Rep Power
    8
    Ok looks like I cleaned the memory with the clean sweep icon next to the power icon.
    The Rocket shot up on the screen & cleaned memory. Now when I attempt to D/Load the update when it asks.
    It looks like it was progressing D/Loading & finishing, but it now says "Unable to D/Load, Please try again later"
    Is the update suspended currently? That has happened before, I remember some time ago.

  6. #6
    Warrior
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    1,096
    Rep Power
    75
    whats your available memory?

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    yes i do
    Posts
    81
    Rep Power
    8
    I PM'd you.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    22
    Rep Power
    0
    Why do I get no updates?, I am still on 247

  9. #9
    Fire from Within dara's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    yes i do
    Posts
    9,612
    Rep Power
    307
    Quote Originally Posted by bhuvi100x View Post
    Why do I get no updates?, I am still on 247
    In the app, go to Menu > Check Updates. However, it should have been automatic.

  10. #10
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899429
    think i had 2 updates this month i maybe wrong on that but its automatic oh and sorry was on my 3900

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •