Register
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    41
    Rep Power
    0

    Freeze freezing all channels

    I am freezing on all channels
    p1

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    483
    Rep Power
    26
    What’s your set up ?
    Reboot the modem ?
    She’s very stable here P1

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    41
    Rep Power
    0
    yes its ok now, but last night it was not ok, your post is late
    im on a 350mbps internet Comcast
    mag 322 box

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    483
    Rep Power
    26
    Freezing on Comcast
    Hi,

    We have received some reports of freezing from Comcast's users and after a deep investigation we found that the issue is being originated in Comcast's network and we can't do anything to remediate it at our end.

    If you are a Comcast's user and are being affected by this issue please use a VPN as a workaround to this issue.

    Thanks for understanding and hope everything comes back to normal ASAP.
    Multi-Quote This Message

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    41
    Rep Power
    0

    vpn

    Quote Originally Posted by Rinny View Post
    Freezing on Comcast
    Hi,

    We have received some reports of freezing from Comcast's users and after a deep investigation we found that the issue is being originated in Comcast's network and we can't do anything to remediate it at our end.

    If you are a Comcast's user and are being affected by this issue please use a VPN as a workaround to this issue.

    Thanks for understanding and hope everything comes back to normal ASAP.
    Multi-Quote This Message
    how can I put a VPN on a mag 332 I can't , how can I put a VPN on my Comcast modem, I can't?

    can you please tell me how

  6. #6
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    11,658
    Rep Power
    305
    The comcast router may not have the ability to use a VPN service, most if not all provider routers don't. but some routers are open-source and can be flashed with DD-WRT or Tamato firmware and thus enable the use of a VPN.

    And also, unfortunately your Mag box does not have the abilities to install a VPN app either.


    Setting up a VPN on Router
    Code:
    https://www.youtube.com/watch?v=9P1Rispj3EY
    Find out if your router supports DD-WRT firmware
    Code:
    https://dd-wrt.com/support/router-database/
    Another option is to purchase a dedicated VPN router. This device connects inline with your devices and your comcast router. It can be pricey thou.
    With that non-open source comcast router and the mag device, your only option may be that pricey second dedicated VPN router added into your network.
    I think the video coded below is of the Liberty Sheild VPN Router and will show that simple setup.... but a bit pricey setup.
    Code:
    https://www.youtube.com/watch?v=AsW9AeiOKm0
    Last edited by crazed 8.4; 02-13-2020 at 05:53 PM.
    pepisee

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    41
    Rep Power
    0
    thanks crazed as I said in the box above everything is fine now, was just that night

  8. #8
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899413
    did you change the tv to ru ?

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    41
    Rep Power
    0
    yes I have thanks

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •