Register
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    55
    Rep Power
    10

    Did the service go down?

    Seems my boxes keep glitching as if there is no internet, but my internet is working fine on other devices that are not iptv..

    Any help!!!! TIA

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    55
    Rep Power
    10
    Ok... fixed the issue the problem is the p6. Server.. switched it to a different server..

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Canada
    Posts
    84
    Rep Power
    10
    Plus 1 on the p6 server not working switched to p1 and good to go

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    yes i do
    Posts
    70
    Rep Power
    10
    Buzz Xpl3000
    Mag254
    portal 6
    speed 30mbps
    all channels down

  5. #5
    TV Addicted
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    659
    Rep Power
    55
    p6. DOWN on Buzz 3000 please fix

  6. #6
    Member Tha Joker's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    190
    Rep Power
    23
    Quote Originally Posted by andkaal View Post
    p6. DOWN on Buzz 3000 please fix
    Yes it is, admin is aware.

  7. #7
    TV Addicted
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    659
    Rep Power
    55
    Quote Originally Posted by Tha Joker View Post
    Yes it is, admin is aware.
    Thanks Joker for the quick response .. andkaal

  8. #8
    Member Tha Joker's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    190
    Rep Power
    23
    Quote Originally Posted by andkaal View Post
    Thanks Joker for the quick response .. andkaal
    Back up and working.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •