Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    33
    Rep Power
    0

    Channel Info not displaying properly using Portal Login

    If you use a M3U file and add the provider EPG link the info data works perfect on channel data, but when you login with a Portal setup, there is no line to enter a epg link and defaults to a guide that when your on a channel and press INFO, the data is scrambled like the old dos days. Anything we can do here?

  2. #2
    Member Shooty's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    yes i do
    Posts
    266
    Rep Power
    23
    Quote Originally Posted by tvlarry View Post
    If you use a M3U file and add the provider EPG link the info data works perfect on channel data, but when you login with a Portal setup, there is no line to enter a epg link and defaults to a guide that when your on a channel and press INFO, the data is scrambled like the old dos days. Anything we can do here?
    Convince the Provider to format the guide data "properly".
    I posted the problem, and I showed them what was causing it.


    *** If they want a quick fix that will work, remove the Linefeed characters ( \n - or <LF ), from between the <desc> </desc> braces , before Posting it.
    *(No Linefeeds are allowed inbetween Tag braces)

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •