Register
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27
  1. #21
    Mercenary Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    2,254
    Rep Power
    98
    good news. I have successfully brought mag254 in 100% working condition. so after flashing that firmware I had to restart box, went to bios again, factory reset and saved the changed. once box rebooted it gave me dhcp error with blue screen. then I manually rebooted box again, went to bios, and changed boot mode to nand and saved changed.
    this time when box rebooted and I got everything they way should be and it shows me factory image, options to add portals and all is working fine.
    next to test service which will take me little while because im going to take little break as im too happy now
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  2. #22
    Mercenary 4me2c's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Out There...!
    Posts
    2,976
    Rep Power
    104
    Cool Update, Glad 2 C U R having FUN "Testing"...!

  3. #23
    Mercenary Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    2,254
    Rep Power
    98
    yup indeed and service is working fine but only 1 problem now. box just keep freezing every time I change channels. do I need to update? should I update? current version is
    0.2.18-r14-254
    should I update?
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  4. #24
    Mercenary 4me2c's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Out There...!
    Posts
    2,976
    Rep Power
    104

  5. #25
    Mercenary Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    2,254
    Rep Power
    98
    ok all good now 100%. when I was turning box on and @ boot all I was getting blue screen with loading, then black screen with loading. I was not getting weather, vod was not working, most of the channels were glitchy. so I decided to update and it found update instantly 218-r23.
    it successfully installed and now @ boot I get im infomir logo and got my weather, vod are working fine, no more glitchy channels, box is not freezing at all, I turned off auto update.
    thanks you very much
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  6. #26
    Member zaang83's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Location
    yes i do
    Posts
    114
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Ryu View Post
    ok all good now 100%. when I was turning box on and @ boot all I was getting blue screen with loading, then black screen with loading. I was not getting weather, vod was not working, most of the channels were glitchy. so I decided to update and it found update instantly 218-r23.
    it successfully installed and now @ boot I get im infomir logo and got my weather, vod are working fine, no more glitchy channels, box is not freezing at all, I turned off auto update.
    thanks you very much
    Good find and well done!

  7. #27
    Mercenary Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    2,254
    Rep Power
    98
    thanks zaang83. good experience as well
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •