Register
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    TV Addicted montell's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Canada
    Posts
    502
    Rep Power
    19

    Question "Buzz TV 2 has stopped....open app again"

    Hello everyone,

    I would like to know why is that while going thru some channels on my iptv, some channels kick me out of the iptv and take me to the front page and gives me this msg:
    "Buzz TV 2 has stopped....open app again" "to "re-open the app again" and it happens quite often
    Doesxpl 3900 need an update to fix this bug?
    Please advise.

    Thanks

  2. #2
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    11,477
    Rep Power
    297
    try clearing cache thru Installed Apps menu
    Settings > Apps
    pepisee

  3. #3
    TV Addicted montell's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Canada
    Posts
    502
    Rep Power
    19
    Quote Originally Posted by crazed 8.4 View Post
    try clearing cache thru Installed Apps menu
    Settings > Apps
    thanks. which app do I clear cache of? buzztv2 app ?

  4. #4
    Mercenary floder2's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    yea
    Posts
    2,514
    Rep Power
    111
    The cache of buzztv2 app

  5. #5
    TV Addicted montell's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Canada
    Posts
    502
    Rep Power
    19
    Thanks guys, but it keeps doing that

  6. #6
    TV Addicted
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    226
    Rep Power
    16
    Any solution found for this issue?

  7. #7
    Mercenary floder2's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    yea
    Posts
    2,514
    Rep Power
    111
    Do you have the latest update ? you can go to Apptoid in your box and look at what is installed see if there is an update

  8. #8
    Member
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    yes i do
    Posts
    32
    Rep Power
    0
    Try clearing the Buzz app Data. Data seems to create some odd problems. Maybe it gets corrupted.

  9. #9
    Warrior
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    919
    Rep Power
    52
    Clearing data should fix it

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •