Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junoir Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Unhappy Stb Emulator wonít load (just black screen)

    Through midday yesterday everything was working fine on my Android Samsung note 8(both via internet WiFi and phone cellular data), then later on I went to start my emulator and initially I was getting this awkward white screen that Iíd never seen before similar to a broken webpage screen then this morning the initial black start up before the blue loading screen and it just seems to be stuck there. Iíve checked all my settings, did donation resets and all and still the same results. Have something changed with the emulator as all my magboxes work just fine via my internet.i just canít figure whatís goin on when I did nothing different than any other day.

  2. #2
    get active
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    477
    Rep Power
    42
    Quote Originally Posted by Govna504 View Post
    Through midday yesterday everything was working fine on my Android Samsung note 8(both via internet WiFi and phone cellular data), then later on I went to start my emulator and initially I was getting this awkward white screen that Iíd never seen before similar to a broken webpage screen then this morning the initial black start up before the blue loading screen and it just seems to be stuck there. Iíve checked all my settings, did donation resets and all and still the same results. Have something changed with the emulator as all my magboxes work just fine via my internet.i just canít figure whatís goin on when I did nothing different than any other day.
    Oddly enough, I had the same experience with one of my boxes. At first, I thought it was a glitch, bad boot, but then I couldn't get it to come up. I fixed it by uninstalling the Stb Emulator app, power off, reboot the box, reinstall the Stb Emulator Pro app although the free version should work just as well. Its best to configure the app, making sure everything matches with the upper/lower case, mac and other information. Make sure all the info is correct before you exit the app, reboot. If you don't see the yellow line when its connecting to the server, check your internet connection and all of your settings again. One period, upper case or lower case letter can cause it to black screen, no yellow connection, same can happen if you're internet is down or offline.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •