Register
Results 1 to 6 of 6

Thread: T-1

  1. #1
    Desert Storm 90 Bkman2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Android World
    Posts
    2,853
    Rep Power
    104

    T-1

    Lots of channels down on my t-1 but other devices there up strange
    Lets Go NY Giants !

  2. #2
    Master Warrior dishuser's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    in front of pc
    Posts
    2,027
    Rep Power
    88
    Quote Originally Posted by Bkman2020 View Post
    Lots of channels down on my t-1 but other devices there up strange
    have you cleared the cache?

  3. #3
    Desert Storm 90 Bkman2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Android World
    Posts
    2,853
    Rep Power
    104
    Yes, seems like this box had it days can't really do much using Android 4.4.4
    Lets Go NY Giants !

  4. #4
    Mercenary Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    2,169
    Rep Power
    94
    Can you use that kokaleka app on your T1? I would use that
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  5. #5
    Desert Storm 90 Bkman2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Android World
    Posts
    2,853
    Rep Power
    104
    I moved on not much can be done with 1 GB memory
    Lets Go NY Giants !

  6. #6
    Desert Storm 90 Bkman2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Android World
    Posts
    2,853
    Rep Power
    104
    no love for the t-1
    Lets Go NY Giants !

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •