Register
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junoir Member
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    yes
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    T3 bluetooth not pairing

    My DT1+ died a sudden death recently and I purchased a T3 based on the feedback on this forum and reviews online. What a very nice upgrade from the DT1+. It's quick, responsive and love the MOLTV app. My only issue so far is that the built in Bluetooth connects with my HP Touchpad keyboard but will not pair with my Microsoft Designer mouse!? The mouse worked a treat on the DT1+ with an AZIO BT dongle, but no dice on the T3. Anyone else having issues with Bluetooth?

  2. #2
    Desert Storm 90 Bkman2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Android World
    Posts
    2,766
    Rep Power
    89
    Try doing an update on the device
    Please Read Rules >>>> http://iptvtalk.nl/showthread.php?50-Forum-Rules

  3. #3
    Junoir Member
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    yes
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    I paired it on my Windows 10 PC, no issues and searched MS for firmware and software updates,...there are none

  4. #4
    SPACE ACE Capt.Kangaroo's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Copernicus Crater
    Posts
    5,589
    Rep Power
    198
    Quote Originally Posted by clubfoot View Post
    My DT1+ died a sudden death recently and I purchased a T3 based on the feedback on this forum and reviews online. What a very nice upgrade from the DT1+. It's quick, responsive and love the MOLTV app. My only issue so far is that the built in Bluetooth connects with my HP Touchpad keyboard but will not pair with my Microsoft Designer mouse!? The mouse worked a treat on the DT1+ with an AZIO BT dongle, but no dice on the T3. Anyone else having issues with Bluetooth?
    Are you able to enable your device to pairing mode?
    go to T3 bluetooth menu, and it will start searching any bt device in pairing mode.
    once paired, bt device name will be added to right below bluetooth icon on settings menu.
    You might need to unpair other devices first and then re pair them after....
    I gather darkness to please me...

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    105
    Rep Power
    16
    Tried all that but only my BT Beats Studio 2 head phones will pair. The following items would not....MacBook Pro, iPad 6th edition, iPhone 7 Plus and finally Lenovo Windows 10 LapTop
    Yes I did unpair the BT Head Phones before attempting to pair the other devices.

    I think the beta needs a bit of work before releasing.

  6. #6
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899404
    wow it pair on my cheap 5 dollar kp with np but it not mac too

  7. #7
    Member
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    yes i do
    Posts
    119
    Rep Power
    12
    I suspect it to be a "Google / Microsoft", thing!
    You used a BT Dongle on the T1 as a "go-between".
    So, can you not do that, or are you doing that now, and that is the problem?
    (BT conflicts with internal & external BT interupts, etc).

  8. #8
    Junoir Member
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    yes
    Posts
    11
    Rep Power
    0
    Not using AZIO BT dongle, just built in BT. It pairs with HP Touchpad BT keyboard but not Microsoft Designer mouse

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •