Register
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junoir Member
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    yes i do
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Xtreamz Z1 various problems

    I have 4 Xtreamz z1 with green screen problem.

    Anyone have a solution?

    This brand has many problems

  2. #2
    Mercenary Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    2,254
    Rep Power
    98
    if you can not get to any screen or reset page then try to reset boxes with reset button located back of the box or bottom of the box if there's one. if not then, turn off your box, then turn on your box and soon you turn on just hold power button until you see recovery option. now pick reset option from there and box will reset and you will loose everything. do it on your own risk.
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  3. #3
    Junoir Member
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    yes i do
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Already done hard reset, never worked.

    Brand support technicians are very weak

  4. #4
    Mercenary Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    2,254
    Rep Power
    98
    yeah unfortunately support team is gone move on to dreamlink T3, buzz 3900 or formluer z8
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    in front of pc
    Posts
    2,077
    Rep Power
    0
    have you tried a different hdmi cable?

  6. #6
    Junoir Member
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    yes i do
    Posts
    4
    Rep Power
    0
    Yes I already changed hdmi cable, already performed Hard reset on all of them.

    Miserable support

  7. #7
    Mercenary 4me2c's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Out There...!
    Posts
    2,979
    Rep Power
    104

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by ruanfyar View Post
    Yes I already changed hdmi cable, already performed Hard reset on all of them.

    Miserable support
    WoW, You ask for Help back in June and Now, Today (5 Months Later), You say "Miserable support" ...! NOT

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •