Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    MIA
    Posts
    62
    Rep Power
    9

    Issues with channels not loading until a force restart

    I tried finding the fights 455 and 456 and nothing. Regular channels did load. Some TSN did not load. I left the channel on 455 and when i forced restart the box, it loads 455 GGG fight and 456 UFC fights. Something is up (a bug) in the channel loading or stream of the box. Happens very little and I know its not the connection as other channels loaded fine. I think when the box is left on too long or not turned off, some streams are frozen..

  2. #2
    Master Warrior dishuser's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    in front of pc
    Posts
    1,657
    Rep Power
    72
    Quote Originally Posted by kronic187 View Post
    I tried finding the fights 455 and 456 and nothing. Regular channels did load. Some TSN did not load. I left the channel on 455 and when i forced restart the box, it loads 455 GGG fight and 456 UFC fights. Something is up (a bug) in the channel loading or stream of the box. Happens very little and I know its not the connection as other channels loaded fine. I think when the box is left on too long or not turned off, some streams are frozen..
    no bug
    if you had box on before channels started showing that is

  3. #3
    Desert Storm 90 Bkman2020's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Android World
    Posts
    2,759
    Rep Power
    89
    Blackouts happen
    Please Read Rules >>>> http://iptvtalk.nl/showthread.php?50-Forum-Rules

  4. #4
    on radar Marley's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,294,967,295
    Rep Power
    85899404
    no bug here was watching at friends house i know ufc had bug for few mins at there end

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    MIA
    Posts
    62
    Rep Power
    9
    Yeah, but it was not a black out. I tuned in late to UFC and late to the boxing also. It was all black no audio or video. Went through it several times and waited 2-3 minutes while trying to google live streams on laptop. Then I decided to force restart and walla, it appeared instantly. I don't know if its the cache issue or what, but when memory is cleared by a force restart, the streams work better.

    Remember, when the box is turned off, its not the same as a forced restart. I believe the RAM and cache stay there for awhile, this is why when you turn on the box after a normal turn off, it loads quicker versus power boot/restart.

  6. #6
    Master Warrior dishuser's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    in front of pc
    Posts
    1,657
    Rep Power
    72
    Quote Originally Posted by kronic187 View Post
    Yeah, but it was not a black out. I tuned in late to UFC and late to the boxing also. It was all black no audio or video. Went through it several times and waited 2-3 minutes while trying to google live streams on laptop. Then I decided to force restart and walla, it appeared instantly. I don't know if its the cache issue or what, but when memory is cleared by a force restart, the streams work better.

    Remember, when the box is turned off, its not the same as a forced restart. I believe the RAM and cache stay there for awhile, this is why when you turn on the box after a normal turn off, it loads quicker versus power boot/restart.
    then you're not turning it off...it's in sleep mode
    if a new channel/program gets added you just need to restart app not the box for it to load

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •