Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    45
    Rep Power
    0

    does anyone else have issues with z8 not playing TV series VOD?

    I can play VOD movies with internal or external player, but when it comes to TV series the myonlinetv2 app crashes, if external player is chosen it doesnt give option to select player, just crashes.

  2. #2
    Master Warrior Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    1,851
    Rep Power
    80
    Did you update your box? See if any update is available. If not then try to factory reset box then try again.
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    45
    Rep Power
    0
    Yes I did update the box with latest firmware and software. I will try to do factory reset as I havent tried that yet. Thanks

  4. #4
    Master Warrior Ryu's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Acquiring Signal
    Posts
    1,851
    Rep Power
    80
    yes try factory reset then let us know please.
    All information provided is for informational purposes only. Use at your own risk.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    45
    Rep Power
    0
    I did that this morning with no joy

  6. #6
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    10,882
    Rep Power
    280
    the z8 plays TV Series without crashing... tested last night with z8
    Maybe your z8 resolution is set too high for your TV , which causing the crashing, but even when I set this too high here, the mol2 does not crash but the TV picture is interrupted often and randomly.
    Try adjusting that setting for results
    pepisee

  7. #7
    SPACE ACE Capt.Kangaroo's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Copernicus Crater
    Posts
    5,589
    Rep Power
    198
    No crashes here either. I did boot once and it said Resolution wasn't compatible so I hit the Resolution button and all was good.VOD fine here. No crashes
    I gather darkness to please me...

  8. #8
    Member quagmire's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    21
    Rep Power
    0
    I can't play any VOD's on the Z8. New to the Z8 but not Formuler. Z7+ isn't playing VOD's either. Server related?

  9. #9
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    10,882
    Rep Power
    280
    Quote Originally Posted by quagmire View Post
    I can't play any VOD's on the Z8. New to the Z8 but not Formuler. Z7+ isn't playing VOD's either. Server related?
    Been testing this since you posted and seems that VODs will not play thru Playlist Portal either on this z8... the LiveTV thru m3u Playlist Portals work fine thou.
    Have not tried other methods on the z8 yet (other then m3u Playlist method), but VODs are fine thru the Buzz box via MAC attached method.

    Seems strange because VODs under m3u playlist portal worked fine on the z8 the last time they were checked on
    pepisee

  10. #10
    Member quagmire's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    21
    Rep Power
    0
    Thanx for confirming my suspicions! One may think that this could possibly be software issues? Please post your findings.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •