Register
NEW URL: www.IPTVTalk.net or .nl
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Thread: Comedy Central

  1. #21
    Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    40
    Rep Power
    0
    yuup still dont work, HD or SD

  2. #22
    Junoir Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    I have the same problem had no sound for a long time

  3. #23
    Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    40
    Rep Power
    0
    yuup for about, 6 weeks now, no HD or SD

  4. #24
    Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    40
    Rep Power
    0
    Comedy Central channel 107 and 9107 no audio, HELP!!!!!!

  5. #25
    Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    75
    Rep Power
    10
    as I said in the previous post working excellent here are the links

    spanish one working exelent 2


    the 2 of them are 720p

    crazed 7.2 delete the link so i dont use the ones here nfps rocket iptv66 dont knwo how does are working
    Last edited by catz; 11-24-2018 at 05:31 PM.

  6. #26
    Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    40
    Rep Power
    0
    not here both are still the same, no audio, no matter if they are 720 or HD

  7. #27
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    10,204
    Rep Power
    262
    indeed that channel is working fine.
    When someone reports that there are no issues with a previously reported channel, then that must mean the server feed is ok and so it must be something to do with the Player or method being used for those with channel issues.
    pepisee

  8. #28
    Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    40
    Rep Power
    0
    just tested mag 254, rebooted everything, reset server, still the same on 107 and 9107 no sound, is all i can say, still the same, all other channels are fine,

  9. #29
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    10,204
    Rep Power
    262
    Quote Originally Posted by chevy69 View Post
    just tested mag 254, rebooted everything, reset server, still the same on 107 and 9107 no sound, is all i can say, still the same, all other channels are fine,
    wonder if others with the issue are using a Mag ?
    If so, that would prolly be some codec audio issue and that channel is only channel with the audio in such a way that it affects mags and their onboard Players.

    Or something else... hard to say without knowing if only for the Mag this is effecting.
    pepisee

  10. #30
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    10,204
    Rep Power
    262
    Quote Originally Posted by chevy69 View Post
    just tested mag 254, rebooted everything, reset server, still the same on 107 and 9107 no sound, is all i can say, still the same, all other channels are fine,
    That channel audio works on T1plus box .... then connected a Mag receiver and that channel has no audio. Other channels are okay.

    May or may not be a codec problem. Hard to say... but it is a Mag issue and with either the onboard Player and its codecs or a ROM 'memory' thing and can not keep up to streaming content with that particular channel.

    Or something like that
    pepisee

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •