Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junoir Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    yes i do
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Mag 254 Dreaded" page not loading error"

    Hi Guys

    I am now getting the dreaded "page not loading error" on my Mag 254 resulting in no channels.
    I have the latest firmware 0.2.18-r22 also the Internet is showing Enabled and Ethernet is also
    Enabled have tried various switch on and off but still the same.
    This seems to be an ongoing problem with Mags anyone have any idea's how to get round this so
    i can start viewing channels again.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    yes i do
    Posts
    41
    Rep Power
    0
    Try unplugging you router for a few minutes,if that doesn't work go to BIOS and and try a factory reset.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    yes i do
    Posts
    82
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by tonyd33 View Post
    Try unplugging you router for a few minutes,if that doesn't work go to BIOS and and try a factory reset.
    Tony, can you please explain how to go to BIOS I know about factory reset...thank you...Tom

  4. #4
    Super Modz crazed 8.4's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    12,307
    Rep Power
    328
    Reboot your box while holding down the menu key on the remote.
    This will take you into the BIOS setup menu
    Sloopy

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •